Dr. Hauschka – Look 2013 luomiväritrio

Kuten eräässä aiemmassa postauksessani vihjaisin, ostin Emotionin alennusmyynneistä Dr. Hauschkan luomiväripaletin. Olen pitkään halunnut tutustua Hauschkan värikosmetiikkaan, mutta en ole raaskinut maksaa niistä täyttä hintaa.

Dr. Hauschkan meikit vaikuttavat laadukkailta, mutta ne eivät ole sitä ominta minua neutraaleine ja luonnonläheisine sävyineen. Kaipaan useimmiten jotain vähän värikkäämpää. Tämä luomiväritrio kuitenkin miellytti minua hempeän sävymaailmansa kanssa. Ajattelin tämän olevan hyvä korvaaja uhkaavasti huvenneelle Diorin Earth Reflections-paletilleni, jota käytän usein kiireisinä arkiaamuina. 

Pakkaus on hieman tylsä, mutta kuitenkin mielestäni yksinkertaisen tyylikäs. Miinusta annan siitä, että pakkausta on hankalaa saada auki kannen ollessa niin tiukassa. Kunhan ei ole juuri lakannut kynsiään, niin kyllä se auki saa suht nopeasti kuitenkin.

Pakkauksen mukana tulee jämäkkä vaahtomuovi-applikaattori, mutta sitä en käytä, ellen joskus unohda siveltimiä matkasta. Mieluummin silti käytän vaikkapa sormia kuin vaahtomuovi-applikaattoreita.

Paletissa on kolme kaunista (ja vähän tylsää) sävyä. Kaksi vaaleampaa ovat helmiäisiä ja ruskea on matta. Kaikki ovat todella hyvin levittyviä ja laadukkaita. Mattaruskeassa on paljon pigmenttiä ja se on todella hyvä sävy varjostuksiin.

Sparkling Nude

Pearly Rose

Matt Chocolate

Paletin normaalihinta on 37,90e, mutta ostin tämän -50% alennuksesta. Täyttä hintaa en tosiaan olisi paletista maksanut, sillä sen sävyt löytyvät minulta varmasti ennestäänkin yksittäisinä nappeina tai eri paleteista. EDIT. Tajusin juuri omistavani lähes samat sävyt vanhassa INGLOT-paletissani.

Palettia tulee kyllä varmasti silti käytettyä. Ensikosketukseni Dr. Hauschkan värikosmetiikkaan vakuutti minut ainakin tältä erää.

Käytin palettia kevyessä työmeikissä. Tämä on ensimmäinen blogissa julkaistu uudella kameralla otettu kuva 🙂 


Jos joku ihmettelee, niin ei, en ole photoshopannut kuvaa. Sain kikkailtua meikillä (Illamasqua Rich Liquid Foundationilla tarkkaan ottaen) ja kuvakulmaa säätämällä eilisessä postauksessa kauhistellut näpyt piiloon. 😉

4 thoughts on “Dr. Hauschka – Look 2013 luomiväritrio

  1. Tuo on kyllä kätevä paletti. Värit levittyvät niin pehmeästi, että niillä saa nätin meikin hyvinkin nopeasti tarvittaessa. Mutta älä sure, ei tuo ole mitenkään niin uniikki tapaus, että sen perään kannattaisi haikailla. Olisin itsekin pärjännyt hyvin ilman, mutta kun oli pakottava mukamas-tarve päästä kokeilemaan Hauschkan meikkejä. :)Kiitos 🙂

   Tykkää

 1. Mulla on samanlainen kammotus vaahtomuoviaplikaattoreita kohtaan. Olen aina ihmetellyt, kun monet kosmetiikkabloggaajat käyttää niitä, koska niillä saa parhaiten värikkäät hileiset luomivärit kiinnitettyä luomelle. Mutta en mä pysty, mulla on varmaan herkät luomet tai jotain, mutta tuntuu, että ne raastaa luomen pinnasta nahkan irti, ihan kaameita.

  Tykkää

  1. Mulla ne ei tunnu mitenkään epämiellyttävältä luomilla, mutta en tykkää siitä, miten ne levittävät värin luomelle. Jos haluan skarppia jälkeä, tykkään tehdä sen ennemmin pienellä siveltimellä, kuin vaahtomuoviapplikaattorilla. Kun taas haluan levittää vaikkapa yhden sävyn koko luomelle, käytän mieluiten suurempaa ja pehmeämpää sivellintä. Vaahtiksella en saa pehmeää jälkeä niin helposti. Tai siis häivytys on vaikeaa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s