Kesäkuun loppuneet tuotteet

Eikö tämä kesä kulukin nopeasti?! Vasta vajaa viikko sitten käytiin läpi toukokuun loppuneet tuotteet, ja nyt ollaan jo heinäkuussa ja katsellaan  kesäkuun saldoa.

Minulla oli tiettyjen tuotteiden kohdalle kesäkuuksi asetettu kosmetiikkahaaste, mutta se ei onnistunut alkuunkaan. Useimpien tuotteiden kohdalla ehkäpä elokuun loppu olisi realistisempi kuin kesäkuu olisi ollut. Enpä nyt kommentoikaan tässä vaiheessa haastetta enempää.

Kesäkuussa loppui
2 suihkugeeliä, joista toinen minikoko
3 vartalovoidetta, joista yksi itseruskettava
jalkavoide
deodorantti
kuivashampoo minikoossa
puhdistusliinapaketti
kasvovesi, kasvoöljy ja päivävoide
puhdistusvoide kasvoille
2 ripsiväriä minikoossa
2 huulikiiltoa
yhteensä 17, joista 5 minikoossa

Dr. Hauschka Blackthorn Body Wash, eli suomeksi käännettynä Oratuomi Suihkuvoide tuoksuu pakkaustekstin mukaan sitruunalle ja greipille. Minä haistan tässä vain vahvan yrttisen tuoksun. Ostin tämän joskus pahimman Hauschka-innostukseni aikaan outlet-pöydästä, ”kun kerran halvalla sai”. Oikeasti tämä ei edes ollut halpa, mutta tuohon aikaan minulle kelpasi kaikki tohtori Hauskan tuotteet. En pitänyt suihkuvoiteesta. Koostumus oli liian litkumaista, enkä oikeastaan kokenut tätä mitenkään peseväksi tuotteeksi. Ei tämä ihoa likaiseksikaan jättänyt, mutta ei tämä tehnyt oikein mitään muutakaan. Tuotteen kerrotaankin olevan hellävarainen ja saippuaton. En siis ilmeisesti pidä saippuattomista peseytymistuotteista.

Ostin Viilankantoluvan Petran innoittamana Thann-matkapakkauksen, jonka mukana sain loppuun käyttämäni Amomatherapy Shower Gelin. Ensin aioin pantata tuotteiden käyttöä johonkin erityiseen hetkeen, mutta järkiinnyin ja päätin erityisen hetken olevan nyt heti. Pullo ei kestänyt käytössäni edes viikkoa, sillä käyn kesällä suihkussa kaksi kertaa päivässä. Petra oli oikeassa, tämä tuoksui taivaallisen raikkaalta sitruunaruoholta! Siinä missä Hauschkan suihkuvoide oli liian hellävarainen, oli tämä taas hieman turhankin pesevä. En voi sille mitään, että upeasta tuoksustaan ja ylellisestä kokonaispakkauksestaan huolimatta tuotteet toivat minulle mieleen hotellien ilmaiset pesutuotteet. Aion säästää pikkuruiset 60ml pullot matkakäyttöön jatkossakin, sillä ne ovat oivallisen kokoiset muutaman päivän reissuun.

Freeman Bare Foot Lemon & Sage Foot Balm, eli sitruunaa, salviaa ja teepuun öljyä sisältävä jalkavoide oli aivan peruskamaa. Se kosteutti jalkoja mukavasti ja kuivui melko nopeasti. Jos jalkavoide on ominaisuuksiltaan ”ihan kiva”, odotan siltä edes hyvää tuoksua. Tämän voiteen tuoksu oli mitäänsanomaton, joten en osta lisää. Freemanin piparminttua sisältävä jalkavoide on suosikkini, sillä tuoksu on mieleeni ja pidän jalkoja viilentävistä jalkavoiteista.

Herbina MarjaSpa Vadelma-nektari kosteusvoide on yksi kestosuosikeistani. Se on kosteutusteholtaan hyvin tavanomainen tuote, mutta hurmaava tuoksu ja söpö pakkaus saavat minut tarttumaan tähän kaupassa aina vain uudelleen. Hinta on muutaman euron luokkaa.

Lumene Arctic Aqua 24h Deep Moisture Body Lotion oli retkahdusostokseni toukokuisen (hetkellisen ja epäonnistuneen) ostolakon aikaan. Tämä oli todella nopeasti kuivuva ja hyvin kosteuttava vartalovoide, jonka tuoksu oli erittäin raikas ja ”lumenemainen”. Voisin ostaa uudelleen erityisesti kesäaikaan. Hinta oli noin kolme euroa, mutta se taisi olla tarjous.

Dove Summer Glow Nourishing Lotion (Fair to medium skin) lupaa vahvistaa asteittain ihon luonnollista väriä. Koska en kerinnyt toukokuussa enkä kesäkuun alussa olemaan yhtään ulkona, päätin kalpeuttani kavahtaen hankkia itselleni purkkirusketuksen nyt heti tässä, eli nopeasti. Innostuin lätkimään Doven kevyesti ruskettavaa voidetta niin hanakasti iholleni, että olin muutamassa päivässä aivan oranssi. Häpeä oli melkoinen, kun huomasin kaupungilla ollessani näyttäväni aivan kävelevältä porkkanalta 😀 Tuoksu oli epämiellyttävän voimakas, mutta ei kuitenkaan itseruskettaville tyypillisen happoinen. Ennemminkin tuoksu oli kukkainen, mutta kuitenkin minun nenääni turhan vahva. Voide oli kuitenkin maltillisesti käytettynä ihan kelpotuote, ja käytän toisen hamstraamani purkin ihan hyvillä mielin pois. Tällä siis saa mukavan kevyesti päivettyneen lookin, jos malttaa rasvailla itseään suositusten mukaisesti parin, kolmen päivän välein. Saavutin itsekin tämän luonnollisemman sävyn tuotetta ohjeiden mukaisesti käytettyäni. Hinta n. 4e on hyvin edullinen. Voisin ostaa lisää.

Nivea Invisible 48h Anti-perspirant For Black & White oli perushyvä srpay-muodossa oleva deodorantti. Lupaustensa mukaisesti se ei tahrannut vaatteita, mistä se saakin pluspisteitä. Tuoksusta en kuitenkaan pitänyt, sillä se oli todella pistävä. Se oli niin voimakas, että tuoksui vahvasti parfyymin ohitse. En tykkää muutenkaan suihkutettavista deodoranteista, sillä ne tuntuvat kuluvan käytössäni uskomattoman nopeasti loppuun, eli ovat suhteellisesti kalliimpia. Pidän suihkutettavaa deodoranttia laukussa niinä päivinä, kun olen hikisissä olosuhteissa koko päivän, eikä siistiytymismahdollisuutta ole viiden minuutin raikastautumishetkeä pidempään. Tämä kun kuivuu nopeasti ja on helppo vain suihkauttaa kainaloon. Vinkkini kuumiin kesäpäiviin: pyyhi kainalot puhdistusliinalla ja suihkauta perään deodoranttia.

Kicks Styling Volume & Body-kuivashampoosta olen kirjoittanut enemmän täällä. Pidin tuotteesta, mutta en usko ostavani uudestaan tuoksun vuoksi.

Ja sitten siihen nyyh-osioon, nimittäin minulta loppui Dr. Hauschkalta Kasvoöljy, Kasvovesi Spezial sekä Melissa-päivävoide. Useimmiten olen tyytyväinen saatuani tuotteita kulutettua loppuun, mutta nämä olivat niin hyviä tuotteita, että näiden loppumista saattoi vain harmitella. Kasvoöljyä ja Kasvovesi Spezialia ilman en voi olla, sillä kasvoni räjähtävät kukkimaan heti, jos laiminlyön näiden käyttöä. Pakko taas hehkuttaa Puhdistusvoidettakin, sillä otettuani tehokäyttöön sen, Kasvoöljyn ja Kasvovesi Spezialin, sain stressistä ja epäterveellisestä ruoasta näpyille helahtaneet kasvoni rauhoittumaan näillä muutamassa päivässä. Melissa-päivävoidekin oli mahtava tuttavuus, jota ostan ehdottomasti lisää hyvään tarjoukseen törmätessäni. Dr. Hauschka-sarja ei ole edullisimmasta päästä, mutta näiden kohdalla kannattaa metsästää tarjouksia nettikaupoista, kuten Juillen minulle aikoinaan ehdottamasta Terveysteekistä. Blogistani löytyy Dr. Hauschka-tunnisteen alta useita merkintöjä näistä tuotteista, mikäli ne alkoivat kiinnostaa. Myös esim. Juillen blogista löytyy hyvää tietoa tuotteista. 

Iseree Sensitive Facial Wipesit ovat olleet kohdallani yksi tämän vuoden käytetyimmistä ihonhoitotuotteista. Koulussa ja muutenkin toisia meikkaillessa puhdistusliinat ovat kuluneet kovaa tahtia, ja olen hankkinut Lidlistä saatavia Isereen liinoja edullisen hintansa vuoksi. Yksi 25:n liinan pakkaus maksaa n. 2e. Liinat ovat melko karheita, joten mikään ylellinen tai miellyttävän tuntuinen tuote tämä ei ole. Tuoksu on erittäin mieto. Ostan ehdottomasti lisää.

Burt’s Bees Soap Bark & Chamomile Deep Cleansing Cream oli mielestäni hyvä, joskin ristiriitainen tuote. Se puhdisti nimensä mukaisesti todella hyvin kasvojen ihon tekemättä siitä kuitenkaan kiristävää. Ennemminkin se jätti ihon pehmeäksi ja hoidetun tuntuiseksi. Tuoksu oli tuotteessa todella voimakas, jopa niin voimakas, että se sai silmäni vuotamaan. Harmi juttu sinänsä, sillä olisin muuten voinut ostaa tuotetta lisääkin. Sain tämän jonkin starter kit-tyyppisen pakkauksen mukana, jonka ostin aikoinaan Hulluilta päiviltä.


Myös kaksi huulikiiltoa loppui. Goshin Light’n Shine Lip Glaze sävyssä 05 oli luultavasti ainakin kaksi vuotta vanha, mutta silti harmitti hieman, kun se loppui. Kiilto oli siis yksi suosikeistani. Siinä oli kaunis sävy, hyvä koostumus ja pehmeän vaniljainen tuoksu. 

MAC Dazzleglass Creme -huulikiilto sävyssä Demure on kausituote viime talven Glamour Daze-kokoelmasta. MACin huulikiilloissa on niin vähän itse tuotetta, että ne kuluvat todella nopeasti. Demure kului kahden satunnaisen ja yhden aktiivisen käyttöviikon aikana loppuun.  Tämä kuudes loppunut MAC-tuote tarkoittaakin nyt Back2MAC-reissua! MACilta siis saa kuusi tyhjää pakkausta palautettaessa valita yhden ilmaisen huulipunan. Ilmaiseksi huulipunaksi ei tietääkseni saa valita kausipunia eikä Viva Glamia. Luonnollisesti alla olevat minikokoiset kylkiäis/näytetuotteet eivät kuulu B2M-piiriin.

Myös kaksi MACin mini Zoom Lashia loppui. Kommentoin maskaroita jo toukokuun loppuneissa.

Oletin loppuneiden saldon jotenkin suuremmaksi, mutta aika köyhäksi se kuitenkin jäi. Olen suunnitellut tekeväni vastaavan koosteen kesäkuussa hankkimistani/saamistani tuotteista, mutta en rehellisyyden nimissä tiedä kykenenkö siihen. Keräsin juuri tänään kaikki kesäkuussa hankitut purkit yhteen kasaan ja näky oli pöyristyttävä! Osa tuotteista oli tosin valmistujaislahjaksi tai muuten lahjaksi saatuja, mutta silti! Tykkäättekö lukea tällaisia yhteenvetopostauksia?
Mainokset

7 kommenttia artikkeliin ”Kesäkuun loppuneet tuotteet

 1. Apua Päivi, paineita! Mulla on vielä toukokuun loppuneetkin inventoimatta täällä blogin puolella. Ei saisi olla noin tehokas ;)Mä tilasin Hauschkaa hyvinvoinnin.fi-verkkokaupasta, siellä oli menossa kampanja, jonka aikana sai -20 % kaikesta. Tämä ei sua enää lämmitä, kun tarjous meni jo, mutta ajattelin vinkata, että tuoltakin saa Hauschkaa käsittääkseni aika edullisesti 🙂

  Tykkää

  1. No mulla on muuten ollut luvattoman paljon blogitaukoja kevään aikana, joten suotakoon tämä hetkittäinen tehokkuus nyt minulle anteeksi ;)Kiitti vinkistä! Näitä tosiaan ostaa mielellään alennuksesta, kun esim. Puhdistusvoidetta saa olla jatkuvasti hamstraamassa lisää..

   Tykkää

  2. Myös Joensuusta käsin toimiva Ecobeauty-verkkokauppa myy Dr Hauschkaa ja muita hyviä luonnonkosmetiikkatuotteita joskus erittäinkin edulliseen hintaan. Oman kokemukseni mukaan myös asiakaspalvelu on erinomaista. Suosittelen kokeilemaan. t. Sari

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s