Toukokuuni kuvina

Päätin tehdä tällaisen vähän erilaisen postauksen, eli mennyt kuukausi kuvina. Olen innostunut valokuvaamisesta nyt ihan todella paljon ja päätin, että seuraavasta palkasta säästänkin osan uuden kameran ostoon. Ja tietenkin pitää olla myös aikaa kameran käytön opetteluun.

Toukokuu on ollut minulle aivan erityisen mukava kuukausi. Alkukuukausi oli tosin rauhallista ja vähän innotonta aikaa, mutta kuun toisella neljänneksellä alkoi tapahtua. Oli muutto, sopeutuminen uuteen elämäntilanteeseen, meikkausinspiraation katoaminen ja taas mahtava uudelleen löytyminen. Kerkesin myös käymään häissä ja meikkailemaan monia ihmisiä. Kuukauden kruunasi kuvauskeikka, josta jo viime postauksessa mainitsin.


Olen lataillut välillä akkuja äitini ja isäpuoleni luona maalla.


Kävin serkkuni häissä.

Kyllä, jaksoin syödä tuon kaiken ja taisin hakea vielä lisääkin.

Turku on ihana kesäkaupunki.

Päätin oppia laittamaan hiuksia, vihdoin! Minulla on ollut asennevamma kyseistä puuhaa kohtaan, sekä mielessäni eräs väärinkäsitys, joka on pilannut kaikki kampaustentekoyritykseni. Tässä uhrina äiti.

Olen myös meikannut äitiä.

Kuvausmiljöö Katariinanlaaksossa. Kuvia odotellessa…

Myin meikkejä! Tästä puuttuu osa.

..ja ostin kaikkea ”tarpeellista” kesään.
Tämä kaksikko oli erityisen tärkeä hankinta, terveisin pahoin palanut olkapää. Okei, omistan ennestään loistavan aloe vera-voiteen palaneelle iholle, mutta tuo after sun tuoksuu niin hyvälle!


Tulossa on vielä toukokuun loppuneet ja lempparit kosmetiikkatuotteet. 
Ihanaa ja kaunista (ja kesäistä!) viikonloppua! 🙂

9 thoughts on “Toukokuuni kuvina

 1. nyt on pakko sanoa että jos et tosiaan oo hirveesti hiuksia tehny niin se ei kyllä tossa rullauksessa näy YHTÄÄN! 😀 oo ylpee itestäs nainen 🙂 toi on vähintään ykkösluokan tasoa! 😀

  Tykkää

  1. Voi kiitos Mira 😀 Toi oli mun eka rullaus, mutta opettaja neuvoi tarkkaan ja taisi laittaa muutaman rullan malliksi. Mutta toi oli munkin mielestä hyvä 😀 Huomenna teen sellasen kampauksen kuin sä keskiviikkona. Tai siis ainakin yritän 😉 Mä olen ennen tupeerannut aluksi ja sitten vasta kihartanut. Eihän sellaseen takkupalloon enää saa kiharoita tehtyä 😀

   Tykkää

  2. joo se on kyllä aika hankalaa! 😀 ja jos mallilla on tosi liukkaat ja hankalasti hallittavat hiukset, niin kannattaa tupeerata jopa niskahiukset, toisin ku minä tein. se kampaus lähti luistamaan liika helposti ku sillä ei ollu mitään, mihin tarttua. onneksi se hajos erittäin kauniisti käsiin. 😀 käytä reilusti kevyttä lakkaa kiharoihin ennen ku kampaat ne auki, ja sitten vasta sen valmiin kampauksen ”kuorrutat” vahvalla lakalla. 🙂 good luck!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s