Kicks BB Cream Brush

Tässä tulee lupaamani postaus uusimmasta siveltimestäni, Kicksin näppärästä apulaisesta meikkipohjan levittämiseen. Ostin siveltimen viime viikolla, ja se on jo nyt noussut suosikikseni ja mennyt kaikkien muiden meikkipohjasiveltimieni ohi. Siveltimen kyljessä lukee, että sivellin on tarkoitettu BB-voiteelle, mutta tämä käy yhtä hyvin meikkivoiteen levittämiseen.

Väsyin jokin aika sitten siveltimen käyttämiseen nestemäistä meikkipohjaa levitettäessä ja siirryin lähes pelkästään sormien käyttöön. Koska olen bakteerikammoinen ja neuroottinen kaikessa, mikä liittyy kasvoihin tai niiden kanssa kosketuksissa oleviin asioihin, palasin ilolla käyttämään sivellintä kasvojen ihon meikkaamisessa. Saan jättää käsien pesemiset ja desinfioimiset hieman vähemmälle meikkaushetkissä.

Siveltimen synteettinen karva on ihanan pehmeää ja taipuisaa. Varsi on hyvin lyhyt, mutta siitä saa hyvän otteen, eikä lyhyt varsi haittaa omia kasvoja meikatessa. 

Karvaa on siveltimessä hyvin tiheästi. Suti nappaa itseensä juuri sopivan määrän tuotetta, eikä tuotetta mene yhtä paljon hukkaan kuin vaikkapa MACin skunkkisiveltimeni kanssa (kuva alempana). Otan meikkivoidetta siveltimeen kämmenselältäni tuputtelevin liikkein ja pyörittelen tuotteen iholle samalla hieman painaen. Juurikin näin sivellintä kehoitetaan käyttämään myös sen mukana tulevassa ohjeessa.

Sivellin on kuvassa likainen, pahoittelen.
Siveltimestä sanotaan pakkauksessa, että sitä voi käyttää myös puuterisen meikkipohjan kanssa. Tähän en ole sivellintä vielä kokeillut, mutta uskon sen sopivan yhteen puuteristenkin tuotteiden kanssa hyvin. Alla olevassa kuvassa sivellin MACin huulikiillon seurana. Kuvasta voi nähdä, että sivellin tosiaan on melko pieni.


Alla olevassa kuvassa muut siveltimeni, joilla levitän nestemäisen meikkipohjan. Paitsi että joo, en ole ikinä varsinaisesti käyttänyt tuota Coastal Scentsin BR-C-S31 –sivellintä (ensimmäinen vasemmalta), sillä se on täysi susi. En tajua mitä tuota sivellintä tehdessä on ajateltu. En saa sillä minkäänlaista kunnollista kosketusta ihoon, lähinnä levittäminen sen kanssa on sellaista hivelyä. Tuotetta sen kanssa ei saa ihoon kiinnittymään.

MACin skunkin (187) kanssa minulla oli pitkä kuherruskuukausi, mutta nykyään käytän sitä enää hyvin harvoin. Kicksin Professional 203 sivellin on omistamistani kolmesta perinteisen mallisista meikkivoidesiveltimistä suosikkini, sillä sen synteettinen karva on ihastuttavan pehmeää. MAC 190-siveltimen ostamista olen katunut hieman, sillä sen karva-osa on makuuni liian jäykkä. Duroyn meikkivoidesivellin on tullut minulle koulun kautta. Siitä pidän yllättävän paljon, sillä sen karvat eivät ole yhtä jäykkiä kuin MACissa, ja pitkä varsi helpottaa toisen ihmisen kasvojen meikkaamista.

Suosittelen lämpimästi Kicksin meikkivoidesivellintä kaikille, jotka haluavat selviytyä meikin pohjatyöstä nopeasti, mutta saada silti kauniin ja tasaisen lopputuloksen! Sivellin maksoi Kicksissä 13,90e.

8 thoughts on “Kicks BB Cream Brush

 1. Mukava lukea, että edullisestikin näyttää saavan hyviä siveltimiä, jos ei ole ammatiltaan meikkaaja niinkuin minä. Hyvät siveltimet on kuitenkin meikkauksessa tärkeitä, mutta en ole valmis maksamaan niistä kovin kovia hintoja. Eikös nuo MAC:it ole aika hintavia?

  Tykkää

  1. Jep. Edullisesti voi myös saada hyviä siveltimiä. 🙂 Esim. Ecotoolsin siveltimet ovat arvostettuja ja hyvin edullisia.MACin siveltimet ovat aika kalliita ja joidenkin mielestä yliarvostettuja. Esim. tuo skunkki maksoi n. 50e. Joitain siveltimiä MACilta en vaihtaisi pois, vaikka ovatkin maksaneet paljon.

   Tykkää

 2. Kokeile sitä epäonnista CS-skunkkia puuterin levittämiseen tai poskipunan/varjostusten häivyttelyyn. Olishan se sääli jos ei mitään käyttöä löydy. :/ Toi 190 voisi olla hyödyksi asiakasmeikeissä esimerkiksi peitevoiteen levittämisessä isommille alueille tai kosteusvoiteen/primerin levittämisessä, jolloin kallisarvoisia aineita ei mene hukkaan sienen sisuksiin. Tai en mä tiedä käyttääkö kukaan niiden levittämiseen sientä, mä käytin koulussa kun en paremmasta tiennyt. 😀

  Tykkää

  1. Mä olen käyttänytkin CS:ää puuterin kanssa. Kiitos vinkistä, tuota 190:ä voisi tosiaan hyödyntää noin. On kyllä ihan hyvä omistaa useampia meikkivoidesiveltimiä, ja kyllä mä käytin tuolla ensimmäisellä meikkauskeikallakin näitä kaikkia.

   Tykkää

 3. Voi vitsi, kyllä kai munkin pitää tämä sivellin ostaa, kun tätä joka paikassa kehutaan 🙂 Mullakin on tällä hetkellä käytössä sekä Kicksin ”tavallinen” meikkivoidesivellin että MACin skunkki.

  Tykkää

 4. Mulla on Shiseidon vastaava, ja tämä on varmaan pakko hankkia kakkossiveltimeksi kun en millään jaksa pestä Shiseidoa tarpeeksi usein 😉 Sillä muuten ainakin onnistuu kivasti myös meikkipuuterin levittäminen, eli todennäköisesti myös Kicksin versiolla 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s