Kun mopo lähti käsistä

Tässä se viimein tulee – tilinpäätös Archie’s Girls-ostoksistani. Archie’s Girls on siis MACin uusin Suomessa ilmestynyt kokoelma. Korjatkaa toki, jos Suomeen on minun tietämättäni jo päässyt tässä viikon aikana rantautumaan jotain uutta. Toisaalta parempi kyllä, jos olen autuaan tietämätön kaikesta…

Postaus tulee tylsästi aika myöhään, kun varmaan suurin osa tuotteista on jo myyty loppuun(?), mutta halusin kuitenkin näyttää saaliini kokonaisuudessaan. Lähes kaikki meikit ovat näkyneet blogissa aiemminkin.

Jaottelin ostokseni MACin tapaan, Veronica- ja Betty-osioihin.
Veronica sytytti minut huomattavasti enemmän kuin Betty, ja jälkimmäiset olisin jälkeenpäin ajateltuna voinut jättää ostamatta. 

Aiempia postauksiani aiheesta löytyy täältä ja täältä. Myös meikkikuvia löytyy blogin lähihistoriasta, olenhan käyttänyt näitä päivittäin.

Veronica-ostokset:
– Eye Shadow x 4, Spoiled Rich, sisältää sävyt  Pin-Up Purple (frost)Spoiled Rich (frost)Ron Ron Run (satin) ja Gravel (matte).
– Matte Lipstick Ronnie Red
– Satin Lipstick Daddy’s Little Girl
– Lipglass Mall Madness 

– Pearlglide Intense Eye Liner Petrol Blue
– Satin Powder Blush Prom Princess

Betty-ostokset:
– Eye Shadow x 4, sisältää sävyt Cheryl Chic (frost), Dreammaker (frost), Caramel Sundae (satin),  Showstopper (matte).
– Satin Lipstick Betty Bright
– Lipglass Summer Sweetheart
LS Ronnie Red, LS Daddy’s Little Girl, LS Betty Bright, LG Mall Madness, LG Summer Sweetheart.
Eye Shadow Quad Spoiled Rich.

Eye Liner Petrol Blue, Powder Blush Prom Princess

Eye Shadow Quad Caramel Sundae.
Erityistä rakkautta minulta ovat saaneet osakseen Veronican luomiväripaletti, poskipuna ja huulipunat Ronnie Red ja Daddy’s Little Girl. Jompikumpi huulipunista on ollut käytössä joka päivä siitä lähtien, kun ne ostin. Rajauskynä on myös ihana, mutta väriin totuttelu ottaa aikansa. Käytän tosi harvoin sinisen sävyjä meikissä. Tämä kaipaa mielestäni kaverikseen jotain yksinkertaista.

MACia myyvät Suomessa Helsingin ja Turun Stockmannin MAC-pisteet.

Yritän nyt olla ostolakossa jonkin aikaa, ja varsinkin MAC-ständi on kielletty alue minulta. Sallan MAC-postaus tosin herätti  jo erinäisiä ”tarpeita”. Vielä ei ole tullut uusia retkahduksia noiden edellisessä postauksessa mainittujen kahden lisäksi.

Rauhallista pääsiäistä kaikille!
Mainokset

10 kommenttia artikkeliin ”Kun mopo lähti käsistä

 1. Äsh, mua rupes harmittamaan, ettei mulla ole tuota Betty Bright -huulipunaa. Näyttää ainakin tuossa swatchissa IHANALTA. Samoin Bettyn luomiväripaletti. Multa puuttuu tuollaiset vaaleat luomivärisävyt oikeastaan kokonaan, jotenkin ne tuppaa kaikki olemaan sellaisia aika äreitä 😉

  Tykkää

  1. Veikkaan, että jos jaksat etsiä, niin Bettylle löytyy joku hyvä korvike. Yksi mun H&M:n huulipuna on melkein saman sävyinen kuin tuo.Oletko käynyt MACilla lähiaikoina, onko sieltä AG:t jo kaikki loppu?

   Tykkää

  2. Haha, mikä kysymys toi oli? Että oonko käynyt MACillä lähiaikoina ;D No ei, täytyy sanoa, etten ole enää kiinnittänyt huomiota AG-kokoelmaan, olen lähinnä pyörinyt niiden Mineralize rich -punien ympärillä 😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s