Arvonnan voittaja

Tänään on aika julkaista pienen blogiarvontani voittaja. Ennen julkaisemista muutama sana jättämistänne kommenteista.

Ensinnäkin suuri kiitos kaikille osallistujille ihanista kommenteistanne! Minulle tuli todella hyvä mieli niitä lukiessa. En ole vastannut kaikkiin kommentteihin erikseen, mutta olen ne kaikki kyllä noteerannut ja ollut niistä kaikista otettu. 🙂

Arvontaan saattoi osallistua kertomalla mikä blogissani miellyttää eniten ja onko toisaalta jotain liikaa. Lieneekö kiltteyttänne, etten saanut juurikaan negatiivista palautetta tai muutosehdotuksia? MACia pari lukijaa totesi olevan liikaa, sillä MAC-postaukset herättävät liikaa ostohimoja. 😉

Moni kertoi pitävänsä tuote-esittelyistä ja meikkivinkeistä. Tuote-esittelyni eivät ole 100% luotettavia, vaikka pyrinkin olemaan mahdollisimman realistinen ja yritän tutustua tuotteisiin kunnolla ennen niistä kirjoittamista. INCI-tuntemukseni ei ole erityisen hyvää ja ostan ja käytän kosmetiikkaa usein aika tunnepohjalta. Kiva, jos niistä on kuitenkin ollut apua jollekin. Meikkivinkkejä kirjoittelen mielelläni sitä mukaa, kunhan nyt opin niitä itsekin ensin ja saan lisää taitoa ja kokemusta opintojen edetessä.

Eilinen bareMinerals-postaukseni osoitti taas sen, miten kivasti lukijat kommentoivat ja oikaisevat väärinkäsityksiäni ja palauttavat tämän välillä hyvinkin sinisilmäisen kuluttajan maan pinnalle. 😉 Kiitos siitä!

Meikkikuvia toivottiin myös lisää, mikä oli mukavaa. Niitä on hieman haastavaa kuvata nykyisellä kamerallani ja valokuvaustaidoillani, mutta yritän panostaa siihenkin puoleen enemmän.

Luonnonkosmetiikkaa on luvassa jatkossakin, samoin jatkan MAC-rakkauteni jakamista.

Koulupostauksia toivottiin enemmän, mikä oli minulle todella iloinen yllätys! Siitähän idea blogini kirjoittamisen jatkamiseen lähtikin. Lupaan postailla opinnoistani edelleen ja toivottavasti vähän useamminkin.


Blogiarvonta on suoritettu ja Weledan ja L’Occitanen tuotteet voitti itselleen

SuperHotFemale
Onnea voittajalle! 🙂 Olen ottanut sinuun yhteyttä sähköpostitse.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s