MAC Amber Glow

Tänään päästään vihdoin katselemaan toista MAC Aprés Chic-kokoelman ostostani. Kertauksen vuoksi mainittakoon, että ostin kokoelmasta Mineralize Blush-poskipunan sävyssä Amber Glow, sekä Mineralize Skinfinishin sävyssä Stereo Rose. Sain karsittua pois toivomuslistaltani aika mukavasti tuotteita. 🙂

Amber Glow on minulle toinen mineraaliposkipuna MACilta. Näissä on ihana, pehmeä koostumus ja loistava pigmenttisyys. Tummempia MACin mineraaliposkipunia kannattaa käyttää melko kevyellä kädellä juuri vahvan pigmenttisyytensä vuoksi, mutta tämä yksilö on ehdottomasti poikkeus..

Sävy on niin vaalea jopa minun kalpealle iholleni, että tätä tulee varmasti käytettyä lähinnä korostustuotteena ja miksei myös luomivärinä.

Yllä olevat kuvat on otettu päivänvalossa ja niitä ei ole muokattu ollenkaan, joten sävy on nähtävissä mahdollisimman realistisesti.
Poskipunalla on hintaa 24,5 euroa. Surukseni huomasin MACin nostaneen reippaasti hintoja vuodenvaihteessa. Esim. yksittäinen luomiväri maksoi vielä viime vuonna 17 euroa, kun se nyt maksaa 18,5 euroa!
Tässä pikaisesti tehty meikki, jossa on käytetty Amber Glowta korostukseen poskipäille ja Stereo Rosea poskipunana – eli hieman sovelletusti.
Tukassani näkyvä valkoinen ei ole hilsettä, vaan lumihiutaleita 😀

Kaikki meikissä käytetyt tuotteet:

Vasemmassa alalaidassa näkyvästä MACin BB-voiteesta on tulossa oma postauksensa lähiaikoina.
Huomenna tutustutaan Stereo Roseen, vaikka siitä löytyykin arvioita jo monesta ulkomaisesta blogista, ja suomalaisistakin bloggaajista ainakin MaaLilla on kirjoittanut siitä. Mutta koska se on niin ihana, on minunkin pakko tehdä siitä oma postauksensa. 😀

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”MAC Amber Glow

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s