Miten söpöä!

Ostin Essien Cute As A Button-lakan viime vuoden lopulla City Marketista, kun heillä oli Plussakortti-tarjouksena ”osta 2 maksa 1 lakka”. Tämän tarjouksen myötä neljä uutta lakkaa löysi tiensä luokseni. Muistan juuri eräässä postauksessa maininneeni, etten juurikaan välitä kynsilakoista, mutta näitä kaunokaisia en voinut vastustaa. Halusin myös antaa uuden mahdollisuuden Essien lakoille, sillä joskus vuosia sitten jostakin nettikaupasta tilaamani Mint Candy Apple oli täysi susi. Lakka oli löysää lirua, raidoittui kynsillä, eikä kuivunut sitten millään. 

Ostin siis neljä lakkaa (joiden joukossa myös uusi yksilö Mint Candy Applea), joista tänään ihastellaan yhtä. 


Cute As A Button on harmaiden päivien pelastaja. Olen tykännyt käyttää tätä lähes päivittäin parin viikon ajan. Tämä levittyy kauniisti, on koostumukseltaan lähes geelimäistä ja kestää jopa minun liuskoittuvissa kynsissäni pitkään hyvänä.

Epätasaiset kynteni.


Suosittelen kokeilemaan Essien lakkoja! Ennen vannoin OPIn nimeen, mutta Essie on tainnut nousta ykkössijalle minun arvostushierarkiassani!
Suositushinta Essien lakoille on 14.90-15.90e, riippuen ostopaikasta. City Marketin ota 2 maksa 1-tarjous on jo valitettavasti mennyt ohi.


Löytyykö teiltä suosikkeja Essieltä?

2 thoughts on “Miten söpöä!

  1. No ilmankos! Mun ainoa Essie on just tuo Mint Candy Apple ja olenkin ihmetellyt, että miksi Essien laadusta vouhkataan kun se on niin huono, mutta selvisipä tämäkin. Sävy on vain yksi susi lampaiden keskellä. 🙂

    Tykkää

  2. En ole vielä kokeillut MCA:a kynsilleni, mutta jo pelkkä lakan pikainen arviointi sudissa kertoi, ettei tämä yksilö ole ainakaan yhtä surkea. Lakka vaikuttaa paksummalta ja geelimäisemmältä. Vaikutti tosiaan sudissa samanlaiselta kuin tämä huippu Cute As A Button.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s