Poskipunavertailua

Meikkituote, josta olen ollut erityisen innostunut viime aikoina, on poskipuna. Käytän poskipunaa useimmiten melko runsaalla kädellä, enkä välitä siitä, vaikka se monen mielestä voi mennäkin niinsanotusti överiksi. Meikkimokansa kullakin 😉 En nyt mitään pellenaamaa kuitenkaan meikkaa, mutta pidän siitä, kun poskipunan sävyn voi nähdä kunnolla. Tykkään myös muotoilla kasvojani varjostusvärin, highlighterin ja poskipunan avulla reilusti, sillä minulla on hyvin pyöreät kasvot. Hohtavia ja metallisia tuotteita käytän toki kevyemmällä kädellä.


Sain eilen saapuneen Pretty.fi -tilaukseni mukana ensimmäisen Sleekin poskipunani. Mm. Mustaa kajalia -blogin Heidi kirjoitteli myös näistä. Sleekin Rose Goldia on verrattu NARSin Orgasmiin. Orgasm -poskipunaa minulla ei ole, mutta mieleeni tuli kuitenkin muutama omistamani tuote, joihin voisin verrata Rose Goldia. Kyseiset tuotteet ovat MAC Cream Colour Base sävyssä Hush (ei varsinaisesti poskipuna, mutta voi käyttää mm. tässä tarkoituksessa), Mac Mineralize Blush sävyssä Warm Soul sekä Benefit Coralista. Kuvia saa suuremmaksi klikkaamalla.

MAC Cream Colour Base Hush, Mac Mineralize Blush Warm Soul, Sleek Rose Gold, Benefit Coralista.

Mac Cream Colour Base sävyssä Hush

Mac Mineralize Blush sävyssä Warm Soul

Benefit Coralista

Sleek Rose Gold

Swatchattuna päivänvalossa vasemmalta oikealle: Mac Hush, Mac Warm Soul, Sleek Rose Gold, Benefit Coralista.


Sleekin poskipuna nousi tämän hetken suosikikseni, mutta ennen lempparin paikalla on ollut Macin Warm Soul. Rose Gold on punaisempi ja metallisempi. Ihania ovat kaikki, ja on piristävää käyttää pitkän luumu -ja violettikauden jälkeen korallisempia sävyjä kasvoilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s