Huultenrajauskyniä ja täydellisen PINKIN metsästys

Olen tänä vuonna hamstrannut eri sävyisiä pinkkejä huulipunia oikein urakalla. En oikeastaan tiedä miksi, koska en loppujen lopuksi edes käytä kovin usein pinkkiä huulissa. Loppuvuodesta otin missiokseni löytää täydellisen pinkin rajauskynän huulilleni. Suuntasin ensimmäisenä MAC-pisteelle, mutta heidän valikoimistaan ei löytynyt lähellekään oikeanlaista sävyä, kaikki olivat joko liian tummia tai vaaleita. MAC-pisteellä etsin siis rajauskynää, joka sopisi MACin Viva Glam Nicki -tyyppisten punien kanssa, sävyn, joka on MACin oman kuvauksen mukaan ”hot pink”. Ostin kuitenkin Pro Longwear -kynän sävyssä More To Love, vaikka se olikin liian tumma ja violettiin taittava pinkin huulipunan kaveriksi. Ei lähellekään sopiva siis. Lankean näihin kuitenkin aika helposti, sillä nämä ovat käyttömukavuudeltaan, kestävyydeltään ja levittyvyydeltään kuin unelma. Pro Longwear kynät maksavat huimat 22e, mutta ovat todella laadukkaita. Jouluaattona käytin Kiss Me Quick -sävyä kirkkaanpunaisen huulipunan alla, ja se pysyi huulillani hyvänä koko illan runsaasta syömisestä huolimatta! Olen ylipäätään alkanut käyttää enemmän rajauskynää huulipunan alla, sillä huulimeikki pysyy näin huomattavasti paremman näköisenä pitkään. Väritän siis kynällä huuleni kokonaan ennen varsinaisen huulituotteen (puna, maali, kiilto tms.) laittoa. Pitkällisen alustuksen jälkeen päästään katsomaan joitain viime aikoina ostamiani huultenrajauskyniä. 

Vasemmalta oikealle: 
Sleek Eau La La Liner sävyssä Dragon Fruit 306
MAC Pro Longwear Lip Pencil sävyssä More to Love
Coastal Scents Lip Pencil sävyssä 10, Pinky
NYX Jumbo Eyeshadow Pencil sävyssä 624, Cherry (käytän tätä siis myös huulilla, vaikka silmänrajauskynäksi onkin alunperin tarkoitettu)
INGLOT Lip Pencil sävyssä 31

MAC Snob ja INGLOT Lip Pencil 31 – tosi saman sävyisiä!

MAC Viva Glam Nicki & Coastal Scents Pinky
Coastal Scents Pinky & MAC Viva Glam Nicki
ja
NYX Jumbo Eyeshadow Pencil Cherry & MAC Impassioned

Eniten (ja ainoa) ”puhdas pinkki” rajauskynä taitaa näistä olla Coastal Scentsin Pinky. Se maksoi Pretty.fi:sta tilattuna 4,39e. Laadultaan se ei ole kovinkaan pysyvä tai mitenkään pehmeästi levittyvä, mutta annan sen anteeksi hyvän sävyn vuoksi.


Viimeisinä kaksi talven suosikkiani, jotka eivät varsinaisesti liity postauksen alkuperäiseen ideaan: MACin Impassioned ja MAC Fluid. 

MAC Impassioned & NYX Jumbo Eyeshadow Pencil Cherry
ja MAC Fluid & MAC Lip Pencil Plum


Käytättekö te yleensä huulipunan kanssa rajausta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s